Monday 2 February 2009

Heaven is Boring (Ο Παράδεισος Είναι Ανιαρός)

Σήμερα, σαν έπαιζα Σούπερ Μάριο και καταδίκασα τον Μάριο σε θάνατο για 4η συνεχόμενη φορά απο καταπλάκωμα, άρχισα να σκέφτομαι για το τι γίνεται οταν πεθάνουμε, και αν είμασταν ‘καλοί’, για το πώς θα ήταν ο Παράδεισος. Και έφτασα στο συμπέρασμα οτι θα ήταν σαν μια καταδίκη σε αιώνια βαριεστημάρα.

Στον Παράδεισο δεν θα υπάρχει Σεξ γιατί δεν θα υπάρχει ανάγκη για πολλαπλασιασμό του είδους. Μόνο και μόνο αυτή η πληροφορία θα έπρεπε να σας στέλνει τρέχοντας στο πιο κοντινό Καπαρέ γιατι δεν ξέρετε πόσος χρόνος σας απομένει για να το απολαύσετε.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν θα υπάρχουν βιντεοπαιχνίδια οπως το GTA και το World of Warcraft ή οποιοδήποτε παιχνίδι το οποίο προωθεί την βία. Ούτε καν το ηλίθιο παιχνίδι με το βάτραχο που διασταυρώνει το δρόμο δεν θα έχουμε γιατί στον παράδεισο τα ζώα θα είναι φίλοι μας και όχι στο μενού όπως τα έχουμε συνηθίσει, και αυτο το παιχνίδι θα είναι ‘προσβλητικό’ γι’αυτά.

Δεν θα μπορούμε να τρώμε, ουτε και να πίνουμε γιατι δεν θα είναι απαραίτητο. Γι’αυτό ξεχάστε τις πίτσες και τα χάμπουρκερ. Δεν θα έχουμε έργα δράσης και θρίλλερ. Δεν θα μπορούμε να βλέπουμε καυγάδες στα γήπεδα για να γελάσουμε λίγο. Δεν θα μπορούμε να βρύζουμε. Θα πρέπει να ακούμε την μουσική των χίππηδων, αλλά χωρίς την προφύλαξη των αυτιών μας με τη βοήθεια της μαστούρας, όπως είχαν αυτοί. Μέταλ και ροκ μουσική? Μην κοροιδεύετε τον εαυτό σας, παραπάνω πιθανότητα υπάρχει να δείτε τον Χριστόφια να τραγουδά τραγούδι της Britney Spears.

Μην με παρεξηγήσετε, είμαι σίγουρος οτι η Κόλαση είναι χειρότερη ( παρόλο που οι πήγες μου με ενημερώνουν οτι έχει ανεβεί πολύ το επίπεδο εκεί, έχουν εγκαταστήσει και πισίνες). Αλλα το πιο σημαντικό πράγμα για να σωθούμε όλοι πιστεύω είναι να ελπίζουμε να αποκτήσει ο Θεος αίσθηση χιούμορ (είτε αυτο, είτε να γίνουμε όλοι Βουδιστές).

No comments:

Post a Comment