Friday 30 January 2009

Why Controlling Schizophrenia would be cool.

Σκεφτείται πόσο τέλεια θα ήταν αν μπορούσατε να ελέγξετε την σχιζοφρένεια σας! Θα μπορούσατε να διαλέγατε ποιός θα θέλατε να είστε σε διάφορες καταστάσεις και περιστατικά της καθημερινής σας ζωής! Οταν είστε αντιμέτωποι με τον σπαστικό γείτονα ο οποίος σας παρενοχλά θα μπορείτε να μετατραπείτε στον εκπληκτικά βίαιο τύπο και να τον κάνετε κιμά. Οταν πρέπει να ζητήσετε μιας κοπέλας να βγείτε ραντεβού θα γίνεστε ο τύπος με την υπερβολική αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Και οταν χρειάζεστε λύπηση και συμπόνοια θα μπορείτε να μετατραπείτε στον μανιακά-καταθληπτικό τύπο. Βασικά θα έχετε την ικανότητα να γίνεστε ο κατάλληλος τύπος για την περίπτωση που σας προβληματίζει, για οσους είναι τόσο ηλίθιοι που δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι λέω.


Για όσους ενδιαφέρονται, εμείς εδώ στο Dreadlock Key είμαστε έτοιμοι να παράξουμε ενα φίλτρο για τη δημιουργία σχιζοφρένειας ελεγχόμενης. Απλά χρειαζόμαστε τη δική σας οικονομική βοήθεια. Ενα ποσό των €10 000 000 θα ήταν αρκετό για να καλύψει τα κόστα της υπόθεσης, ενα λογικό ποσό για αυτό που κάνουμε πιστεύω. Και αν δεν είστε πεπεισμένοι οτι κάνουμε κάτι το ιδιαίτερα θετικό τοτε απλά πηγαίνετε γαμηθείτε.


Θυμηθείτε, η σχιζοφρένεια είναι η νέα μόδα που διασύρει τον κόσμο. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και δώστε μας χρήμα!

No comments:

Post a Comment