Thursday 5 February 2009

Οι αρκούδες είναι ηλίθιες, και αποτελούν απειλή προς την κοινωνία μας.

Οι αρκούδες είναι ηλίθιες, και αποτελούν απειλή προς την κοινωνία μας. Τουλάχιστον, θα θέλαμε να είναι ηλίθιες αλλα η πικρή αλήθεια είναι οτι η εξυπνάδα τους έχει φτάσει τα επιπεδά μας τα τελευταία 10 χρόνια, και λόγω αυτού, έχουν συγκεντρωθεί στην Αλάσκα για να ξεκινήσουν την κατάκτηση του κόσμου μας.

Ηγέτης τους είναι ο Γιόγκι Καραγκιοζόπουλος, μια πολική αρκούδα με 3 πόδια (το ενα, το έχασε στον μέγαλο πόλεμο κατα των δολοφονικών πινγκουίνων το 1982) του οποίου όνειρο ήταν να γίνει άνθρωπος. Δυστυχώς γι’αυτόν, όποτε πλησίαζε έναν επιστήμονα για να τον βοηθήσει, έτρεχαν να φύγουν, λογική αντίδραση οταν σας πλησιάζει μια πολική αρκούδα με 3 πόδια. Λόγω της συμπεριφοράς μας σε αυτόν ορκίστηκε στον Θεό των αρκούδων, τον Μέγα Γουίνι, να πάρει εκδίκηση και να μας μεταμορφώσει όλους σε αρκούδες με 3 πόδια.

Οι πρώτοι που ανακάλυψαν αυτή την συνομωσία ηταν οι Γάλλοι, οι οποίοι έχουν ραντάρ το οποίο ανιχνεύει πόσοι στον κόσμο μιλούν την άχρηστη τους γλώσσα και εντόπισαν ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό ‘πλασμάτων’ να την χρησιμοποιούν στην Αλάσκα. Ναι... είναι αλήθεια. Οι αρκούδες έχουν εξελιχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μιλούν Γαλλικά. Κακα νέα για όσους έχουν εφιάλτες στους οποίους ο κόσμος κατακτιέται απο δολοφονικές αρκούδες που μιλάνε γαλλικά, σαν εμένα.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κτίζουν κάστρα και παλάτια, και έχουν επιστήμονες που προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνολογία ανώτερη απο τη δική μας. Ήδη έχουν ανακαλύψει πως να χρησιμοποιούν μια τοστιέρα και να φτιάξουν μια καρέκλα, οπότε δεν είναι πολύ μακριά απο την τεχνολογία της πυρηνικής φυσικής. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουν, αλλα έχουμε ήδη λάβει μέτρα για να τους σταματήσουμε. Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσλάβει κάθε οικογένεια έναν πινγκουίνο, λόγω της ιστορίας πού εχουν αναμεσά τους τα 2 αυτά ζώα. Το μίσος είναι τόσο μεγάλο που μπορεί ακόμα και να μην σας ζητήσουν να τους πληρώνετε μισθό.

Δεύτερο, αγοράστε πανοπλία και κανένα φλογοβόλο (αγοράστε και ενα σετ για τον πινγκουίνο σας). Σίγουρα θα βοηθήσει λίγο, και είμαι βέβαιος οτι δεν αρέσει στις αρκούδες η φωτιά, ιδιαίτερα οταν είναι πάνω τους. Και τελευταίο, και αυτό είναι μόνο για την απόμακρη περίπτωση ήττας, πηγαίνετε σε μαθήματα γαλλικών. Ξέρω, είναι αηδιαστική σκέψη, άλλα θα μπορείτε να βρύζετε τις αρκούδες πιο εύκολα τουλάχιστον, αν σας αιχμαλωτίσουν.

Γι’αυτο, να έχετε τον πινγκουίνο σας με πανοπλία και φλογοβόλο έτοιμο και να είστε σε ετοιμότητα για μια μεγάλη μάχη. Το μέλλον του κόσμου μας είναι στα χέρια μας!

No comments:

Post a Comment