Sunday 8 February 2009

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής ο Barney!!!

Με την κατηγορία της οδήγησης επί την επείρια αλκοόλ, επίθεσης κατά αστυνομικού και βιασμού ενός πρόβατος, συνελήφθει χθες τα ξημερώματα ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός και μοντέλο, Barney προκαλώντας την αντίδραση σε εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο.

Όλα άρχισαν τα μεσάνυχτα της προιγούμενης μέρας όταν ο Barney, γνωστός και ως Pinkboy στο ευρύ κοινό του, ξεφάντωνε με φίλους του σε γνωστό στριπτιζάδικο που φημίζεται για τα όργια με τραβεστί γυναίκες. Αφού τελείωσε το πρόγραμμα του club και έχοντας ήδη καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ο γνωστός ηθοποιός ξεκίνησε να πάει στην βίλα του με την Bugatti του. Στο δρόμο προς το σπίτι του, αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας τον σταμάτησε λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Αφού ο αστυνομικός διαπίστωσε πως ο Barney είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ ώστε να μην ήταν εις θέση να οδηγά, παρακάλεσε τον γνωστό ηθοποιό να έρθει μαζί του στο τμήμα. Ο Barney αντέδρασε και επιτέθηκε στον αστυνομικό χτυπώντας τον σοβαρά και αφήνοντας τον αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Κόσμος που ήταν στην περιοχή ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία η οποία συνέλαβε αργότερα τον Pinkboy. Όπως δηλώνει η αστυνομία ο Barney βρέθηκε σε μία φάρμα, τρία χιλιόμετρα από την σκηνή του εγκλήματος, στην οποία διαπιστώθηκε αργότερα πως έιχε βιάσει ενα από πρόβατά της.

Η είδηση της σύλληψης έγινε πρώτη είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά δελτία προκαλώντας την αντίδραση σε εκαταμμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα αναρχικοί προκάλεσαν τεράστιες ζημιές στο κέντρο της πόλης, στην Αμερική παιδια όλων ποζάρουν γυμνά έξω από αστυνομικά τμήματα ως ένδειξης διαμαρτυρίας ενώ στη Αιθιοπία πολλά παιδιά κύρηξαν απεργία πείνας. Στο Ιράκ, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, βρίσκεται σε εξέλιξη κατάληψη γυμνασίου από μαθητές που απειλούν με εκρηκτικά να ανατιναχτούν μαζί με το σχολείο τους αν δεν απελευθερώσουν τον Barney. Επίσης έχει ανεγερθεί ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με τα ονόματα των αστυνομικών που εμπλέκονται στην σύλληψη του ηθοποιού με απειλές κατά τις ζωής του και τω οικεγενειών του ενώ στο Facebook έχει ήδη δημιουργηθεί group με το όνομα "Free Pinkboy" το οποίο έχει αυτή τη στιγμή ήδη 87 εκατομμύρια μέλη (το δεύτερο μεγαλύτερο group μετά το Mumins' Fans").

Αναμένεται σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για την ημερομηνία της δίκης του Barney οποίος βρίσκεται τώρα σε αστυνομικό σταθμό Μανχάταν υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας. Το γεγονός αυτό προκαλεί προβλήματα στην Warner Bros η οποία είναι υπεύθυνη για τα γυρίσματα της ταινίας "Barney saves the World from Aliens". Ας ελπίσουμε όλοι να αφεθεί ελεύθερος ο Barney το δυνατο όσο πιο γρήγορα, έτσι ώστε να τον απολαύσουμε για μία ακόμη φορά στην μεγάλη οθόνη να σώζει τον κόσμο από το κακό και να ακούσουμε στο τέλος το τραγούδι του που έγινε ύμνος σε εκαταμμύρια παιδιά.



Φωτογραφία λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του η οποία φιγουράρει σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

1 comment:

  1. Eimai apogoiteumenos me tin symperifora tou Barney... Pisteua oti eixe allaksei meta apo tin apotoksinwsi tou prin 5 xronia. Fenetai eixa la8os.

    Giati Barney?!?! GIATIIIIIIIIIIII!?!?!

    ReplyDelete